علی محمد قادری، معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور همزمان با ۲۱ مارس مصادف با یکم فروردین، به مناسبت روز جهانی سندروم داون گفت: به رغم خدمات تخصصی و مراقبتی این سازمان در ۳۰۹ مرکز روزانه آموزشی توانبخشی و چند معلولیتی، ۲۹۹ مرکز پیش حرفهای و حرفه آموزی، ۱۲۷ کارگاه تولیدی حمایتی، ۱۶ مرکز پشتیبانی شغلی، ۸۳ خانه کوچک و دهها مرکز ویزیت در منزل و مراقبت در منزل، تا زمان تکیه زدن افراد مبتلا به سندرم داون بر جایگاه شایسته و قانونی خود به عنوان اعضایی از جامعه، که از قابلیت مشارکتی متناسب با سطح توانمندی خود برخوردارند، فاصله بسیاری وجود دارد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل، متن این پیام به شرح ذیل است؛
" نخستین روز بهار در تقویم خورشیدی مطابق با بیست و یکم مارس در تقویم میلادی به نام روز جهانی سندرم داون شناخته میشود و وجه تسمیه آن، سه تایی بودن کروموزوم بیست و یک در افراد مبتلا به سندرم داون در مقایسه با افراد غیر مبتلاست، این تفاوت ایجاد کننده مجموعهای از ویژگیهاست که این افراد را نیازمند مراقبت، آموزش، توانبخشی و درمان خاص نموده و از سویی به لحاظ ویژگیهای شخصیتی، برقراری ارتباط با این عزیزان را برای خانوادهها به ارتباطی صمیمی و خالصانه و برای عموم مردم دلنشین و برای متخصصان انگیزه بخش میسازد. سازمان بهزیستی که به موجب اساسنامه تأسیس، طلایه دار خدمت به گروههای مختلف افراد دارای معلولیت است افتخار دارد که با قدمتی به عمر سازمانی خود، با همیاری و مشارکت بخش غیردولتی همکار در مراکز و سمنها، به عنوان بازوهایی توانمند در غربالگری، تشخیص، مداخلات بهنگام و ارائه خدمات حمایتی، یار و یاور این عزیزان و خانوادههای گرامی شأن باشد. به رغم خدمات تخصصی و مراقبتی این سازمان در ۳۰۹ مرکز روزانه آموزشی توانبخشی و چند معلولیتی، ۲۹۹ مرکز پیش حرفهای و حرفه آموزی، ۱۲۷ کارگاه تولیدی حمایتی، ۱۶ مرکز پشتیبانی شغلی، ۸۳ خانه کوچک و دهها مرکز ویزیت در منزل و مراقبت در منزل، تا زمان تکیه زدن افراد مبتلا به سندرم داون بر جایگاه شایسته و قانونی خود به عنوان اعضایی از جامعه، که از قابلیت مشارکتی متناسب با سطح توانمندی خود برخوردارند، فاصله بسیاری وجود دارد. دستیابی به این جایگاه تنها با همیاری تمام دستگاههای مسئول در قبال افراد دارای معلولیت که به تفکیک شرح وظایف در متن قانون حمایت از حقوق معلولان مشخص شدهاند، میسر است.
سازمان بهزیستی با تبریک این روز خجسته به خانوادهها، مراقبان و متخصصان خدمتگزار و آرزوی مزید سلامتی و موفقیت برای این خوبان، خود را در قبال نیازهایی از افراد مبتلا به سندرم داون، که برآورده شدن آنها به عهده سازمان بهزیستی است، مسئول دانسته و با تکیه بر ذخایر و سرمایههای معنوی، علمی و اجتماعی خود، از هیچ تلاشی برای دستیازی به اهداف خود در تأمین این نیازها فروگذار نمینماید. "
" روز جهانی سندروم داون (۲۱ مارس مصادف با اول فروردین ماه) گرامی باد".
علی محمد قادری
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور
نظر شما